Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 6 mars 2009

Av Bettina - 6 mars 2009 12:09

Har precis kommit in efter en långis med Eva och Klara!

Idag fick det bli en prommis i tanto där hundarna bara fick vara hund!

Har inte tränat ett skvatt idag, vi har kört uppletande två dagar på raken och jag måste bara få berömma min underbara Robin!


Vi knallade ut  skogen för att värma upp innan uppletandet och hade gått i kanske 45 minuter när jag upptäcker att Bellas "Back on track" täcke hänger löst...kallar in henne och ser att remmen som ska gå under magen har lossnat...man står där mitt i skogen och ska leta efter en liten bit av ett svart tyg. Trodde att det var kört men tog av Bella täcket och lät Robin nosa på det och skickade sedan honom på leta, han sprang iväg och letade låångt ut och kom relativt snabbt tillbaka med delen som saknades : )

 Så jag fick prov på att Robin kan sitt uppletande när det gäller!!


Asra går framåt med stora steg i uppletandet, har inte kört så mycket med henne tidigare men nu ska vi försöka köra regelbundet igen!


Något pass lydnad blir det i helgen i allafall men jag vill ta det lugnt nu när det är så förbaskat halt! Vill inte ha några sträckningar Tack!


Det får bli träning för min egen del istället ; )

Ska faktiskt iväg alldeles strax men lägger in en bild på Asra som jag fick hjälp av Klara och Eva med, jag fotade, Eva lockade och pockade och Klara höll i kopplet ; ) Vilken syn det var, först skulle Eva ha hållt i kopplet men det orkade hon inte ( kanske ska ta med Eva till träningen någon dag  ; )


// Betty

Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards