Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 3 mars 2009

Av Bettina - 3 mars 2009 21:38

Det har inte funnits mycket tid för att blogga de senaste dagarna men nu har jag lite tid över!

Gårdagen började med en riktig långis runt årstaviken, fick äntligen hänga med på Eva och Lars måndags prommis!

Lars har en dvärg schnauzer ( svart och ruffsig ) som heter Isak och när vi var på väg hemåt kunde man konstatera att Isak har fått en ny idol i min Robin. Hundarna hade riktigt kul och Asra blev jagad av de båda småttingarna Tage och Isak ( Robin höll dock koll på att de unga herrarna skötte sig ; )

Klara och april mötte senare upp oss på bron för att sällskapa till Tanto!

Jag har som en vana att alltid ta in mina hundar vid hundmöten, ganska direkt när vi kommer till tanto så kommer en dam med 2 små hundar ( tax-liknande) då tar jag som vanligt och kallar in mina, samt går en liten lov runt och har hundarna vid SIDAN! Då kommer ett glatt Tack så mycket från hundägaren samt så påpekar hon att hon är mycket imponerad av mina hundar och att jag har sån "pli" på dom : ) Sånt värmer!! Hon hinner dock inte säga mycket mer innan det far fram en okopplad lös pudel som far runt hennes hundar och fram till mina..vad säger man...


Resten av måndagen spenderades på strömsholm med en vän, många spända timmar men veterinären var riktigt bra och nu kan det bara bli bättre!!


Idag har det blivit 2 ordentliga skogs prommisar i ett riktigt winter wonderland landskap, jag försökte göra en snögubbe men det är lättare sagt än gjort när man har hundar som är " snögubbe marodörer ; ) " tänker inte ge mig på att göra en snögubbe igen sålänge hundarna är med..och kissnödiga blir de av allt snöätande..fast man slipper torka smutsiga magar!!


I morgon blir det uppletande och mer skogsprommis : )


Här kommer en bild på benknäckar gänget!! ( kolla Tages "Elvis" flin )

Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards