Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 28 februari 2010

Av Bettina - 28 februari 2010 15:12

Här har det vart töväder i  två dagar och marken börjar mer likna en bassäng med ömsom isgata och en och annan snöhög ligger självklart kvar!

Det är lite trixigt att gå ut utan att halka..hörde av en kompisa att hon tävlat och halkat mitt under fria följet men det hindrade ändock inte ekipaget från att få en tia på momentet ; )


Man märker dock helt klart att våren är påväg, Asra har slagit till med årets första vårtecken och det var att hitta en stor sten i går på kvällspromenaden.

Asra ÄLSKAR stenar och vi har inte kunnat se skymten av några stenar på säkert 3-4 månader nu så lyckan var total när ett stycke sten tittat fram ur snön : )


En bild på Asra för exakt ett år sedan!


  


Vi har hunnit med ett par träningspass i veckan. Finns en hel del att träna på och vi har mest kört repetition av de moment vi har i tvåan. Idag körde jag lite mer av tvåans moment och Asra jobbade på bra! Ett moment vi inte har kört på ett bra tag är platsliggning men det lär vi vänta med ett par veckor till.


Blev glad när vi fick hem ett uppskattat diplom i veckan, Asras korningsdiplom från rottweilerklubben. Det är faktiskt inte alla som grejjar både mentaldelen och exteriören och särskildt inte importer så det är vi riktigt stolta över : )


Lilla Lexi fick hänga med till syrran i fredags på middag och visade då att hon är en liten marodörska....inte särskildt väluppfostrad och timid som jag tidigare trott ; ) Får ta tag i " allmän lydnaden " nu tror jag bestämt !!


Nu dags för kisstur!!


// Betty



Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards