Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Bettina - 21 augusti 2009 14:31

Så var det fredag igen!!


Vi har faktiskt kört en del lydnad de senaste dagarna. Mycket fokus på fjärren, rutan samt friaföljet.

Asra har skött sig bra men kan tappa koncentrationen lite väl snabbt ibland, särskildt när någon annan belönar sin hund..tror jag ska bege mig ut på någon tävling här i dagarna för lite miljöträning..kanske kista i helgen : )


Nåväl igår var hennes fjärr den bästa hon gjort och apporteringen har aldrig varit bättre så det är jag mycket nöjd med!!


Idag mötte vi Eva och Tage och begav oss till långholmen för bad och lite träning.

Eddie var med oss och jag kan konstatera att han har ett mycket lugnare tempo än vad mina hundar har..men han får fart när vi är på stranden, då blir det livat kan jag lova!!


Körde lite metall med Asra och hon är så dutti så!


Alla vovvarna fick hoppa på bänkarna som finns vid teatern på långholmen och det är störtkul tycker Asra, Robin och Tage-banan..dock inte Eddie men vi fick upp honom tillslut. Tage han hoppar som en liten hare mellan bänkarna och med hans korta ben är det imponerande..kan tänka mig att han är slut som artist nu där hemma ; )


På vägen hem tittade vi förbi i tanto där det är "Smaklust i Tantolunden"

Kortfattat kan man säga att smaklust är som en matmässa, där man får smaka, prova på, träffa mathantverkare och handla mat. Det finns även runt 15 restauranger och till hundarnas glädje även en hel del djur..


Där fanns det får, kalvar, getter, grisar, kaniner m.m, jag var tvungen att binda upp Asra för att våga mig på att fota lite. Jag ville dock testa hur Asra reagerade på djuren och ställde mig rätt nära och hon stod mycket intresserat och vifftade på svansen!! Kaninerna höll jag ett något längre avstånd till : )


Nu är vi hemma och hundarna snarkar högt, Eddie ligger och surar för han var den enda som fick sig ett bad så nu luktar han inte skurtrasa längre : )


I morgon blir det förhoppningsvis spår och lite lydnad !


// Betty

Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards