Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Bettina - 15 februari 2009 21:01

Här har det tränats!


Igår körde vi brukslydnad och idag lydnadslydnad!


Jag hade faktiskt tänkt strunta i framförgåendet men började pilla lite på det i lördags..har bestämt mig för att lära in det ordentligt ändå!

Körde även budföring,kryp och skall. Finns en hel del att pilla på men både jag och Asra behöver variation i träningen så det kommer vi fortsätta med!


Idag träffade vi Madde med en löpandes Aiko och Pontegubben!

Trodde inte att det skulle vara några problem för Robin att träffa Aiko då hon inte var i höglöp men......det var jobbigt för Robin, särksildt då Aiko inte verkade ha någonting emot hans uppvaktande ; )

Vi tog ändock en gemensam prommis efteråt med Robin i koppel..


Till träningen då så var Asra på G!! Körde ett riiiktigt långt frittfölj, säkert 3ggr så långt som i tvåan och hon tuffade på bra!!

Apporteringen strulade de två första gångerna med sen kom en 10: a!

Fjärren är ett jobbigt moment, ibland verkar det som vi står och stampar på samma ställe men idag gick det riktigt bra! Har lagt om min röst lite här...det är två olika tonlägen på sitt och ligg..det funkar faktiskt bättre : )


Nu är Asra dead meat och ligger på rygg och snarkar i sin bia efter vår träff med världens bästa Tage!! Tage is back in business efter sin otäcka sträckning på isen...vi blev riktigt oroliga för vår lilla snöflinga men nu är han som sagt tillbaka med besked! Förstår att Eva är lättad nu när hon kan börja gå ordentliga promenader med honom igen, han har levt rövare där hemma dom här dagarna han tvingats vara lugn ; )


// Betty

Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards