Asras och Lexis aktiviteter!

Alla inlägg den 4 april 2012

Av Bettina - 4 april 2012 09:09

Ojoj ju mer det liknar vår desto mer tränar vi : ) Kanske inte märks så mycket här men det gör vi : )

Jag fick ett trevligt meddelande härom dagen att jag och Lexi tilldelats ett vandringspris för våra lydnadspoäng i de lägre klasserna och det var riktigt skojj, solna sundbyberg är en klubb med många melemmar så det känns hedrande : )Här står det lite om oss. http://www.sosubk.com/sosuekipage/arets-hundar/vandringspris/


Annars så är vi ett gäng som ska träna ihop på olika klubbar och stötta varandra för tävling och nu närmst då SSU lydnaden ( rasmästerskapet för rottweiler ) . Så kul med många riktigt duktiga och rutinerade förare!! Kommer bli så skojj och vi börjar nu på fredag med lite påskträning och planering!! Extra kul är det att vi har fått klartecken från riktigt duktiga och eftertraktade instruktörer som kommer kunna hoppa in som inspiration/instruktörer på några träffar, så kan det gå när vissa har kontakter ; )


Hade anmält Lexi till en apell men avböjde i sista stund då det är dagen före MT..känns inte som bästa uppladdningen för henne. Vill att hon ska vara utvilad och jag med för den delen men vi ser verkligen fram emot MT och Madde har gett klartecken att låna kamera så det ska filmas! Den 15.e smäller det om inget drastigt händer!!


Lydnadsträningen är nu fokus på treans moment samt fjärren!!! Vi tränar vidare!!


Inte bara träning utan bus också, här med polaren Moffe!!


 



// Betty

Presentation


Träning med 2 rottweilers

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards